День відкритих дверей на кафедрі хімії

28 травня 2022 року Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника запрошує абітурієнтів, їхніх батьків та всіх охочих завітати на віртуальний День відкритих дверей.

Початок заходу об 11.00, долучитись до якого можна за покликанням в застосунку Webex (Cisco by Webex):

https://pu.webex.com/pu-ru/j.php?MTID=m8c4fe1de1d47de53f0736cba0f715807

Тут на вас чекає знайомство та спілкування з ректором Університету. З умовами вступу 2022 року та особливостями написання мотиваційного листа вас ознайомить  голова Приймальної комісії Університету. Декани факультетів дадуть відповіді на всі запитання про напрями та спеціальності, підготовка за якими здійснюється у ПНУ, а також академічну мобільність студентів – як навчатися за програмою подвійних дипломів, та про можливості майбутнього працевлаштування.

Після завершення загальноуніверситетської зустрічі запрошуємо вас доєднатися до персональної кімнати http://meet.google.com/cpb-qukg-ktx  Факультету природничих наук, де вас чекає зустріч з деканом та завідувачами кафедр, які розкажуть про переваги навчання на факультеті та запропонують візуалізацію студентського життя в сучасних лабораторіях та спеціалізованих кабінетах та познайомлять вас із командою науковців, яким довіряє весь світ!

О 12.00 для вас буде відкрита віртуальна кімната кафедри хімії, де ви дізнаєтеся про особливості навчання на спеціальності Хімія.

Хай щастить!

Віртуальна кімната буде активна з 12.00

Назва кафедри Спеціальність Покликання на платформі google meet
Кафедра хімії 102 «Хімія» https://meet.google.com/byf-yndr-qfn?authuser=0