Обов’язкові компоненти ОП
ОК1 Молекулярні механізми здорового харчування
ОК2 Токсикологія харчових продуктів
ОК3 Хімія вітамінів і харчових добавок
ОК4 Методологія та організація наукових досліджень
ОК7 Моніторинг хімічних параметрів атмосфери
ОК8 Аналітична хімія харчових продуктів
ОК9 Практикум спектрофотометричного аналізу
ОК10 Прикладні аспекти електрохімії
ОК11 Математичне планування та аналіз експерименту
ОК12 Науково-педагогічна практика практика (виробнича)
ОК13 Науково-дослідна практика, магістерська робота (проект)
Вибіркові компоненти ОП
ВК1 Хімія вуглеводів і полісахаридів
ВК2 Хімія і технологія переробки апіпродуктів
ВК3 Емульгатори у харчовій промисловості
ВК4 Аналіз косметичних засобів
ВК6 Аналіз фармацевтичних препаратів
ВК7 Тепломасообмінні процеси в хімічній технології
ВК8 Фізико-хімія паливно-мастильних матеріалів
ВК9 Кристалохімічний дизайн магнітокерованих матеріалів
ВК10 Хімічне матеріалознавство і нанотехнології
ВК11 Адсорбенти та адсорбційні процеси
ВК12 Біотехнології харчових продуктів
ВК13 Термокаталітичні процеси в органічному синтезі
ВК14 Хімія і технологія хлорорганічних сполук і полімерів