Захист магістерських робіт

21 грудня 2021 року відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт магістрами спеціальності 102 «Хімія» денної форми навчання. Захист робіт проходив на платформі Cisco Webex Meetings, яка давно й успішно протестована під час дистанційного навчання викладачами та студентами. Напередодні кожна робота пройшла перевірку на академічну доброчесність.

Зі вступним словом до студентів та комісії звернувся завідувач кафедри хімії, д.х.н., професор Миронюк Іван Федорович, оголосивши наказ ректора Цепенди Ігоря Євгеновича про склад екзаменаційної комісії та побажавши студентам успішного захисту магістерських робіт. Секретарка комісії (Марія Складанюк) також приєдналася до вітальних слів, ознайомила студентів із регламентом проведення захисту та розпочала роботу ЕК і захист магістерських робіт.

Екзаменаційна комісія у складі: завідувача кафедри хімії, д.х.н., професора Миронюка І.Ф., д.т.н., професора Курти С.А. та к.т.н., доцентки Федорченко С.В. відмітила високий рівень магістерських кваліфікаційних робіт, їх практичну значущість та спрямованість на вирішення актуальних проблем сучасної хімії.

   Щиро вітаємо студентів з успішним захистом та бажаємо подальшого професійного зростання та успіху!