Випускниця кафедри хімії – лауреатка премії L’ORÉAL-UNESCO «Для жінок у науці»

Премія реалізовується в Україні вже четвертий рік поспіль і є частиною глобальної програми L’Oréal-UNESCO «Для жінок у науці». Мета премії – підтримати та відзначити талановитих жінок-науковиць, заохотити молодих жінок обирати наукові професії та допомагати їм у їхній кар’єрі.

На церемонії нагородження, яка відбулась 21 грудня, L’Oréal Україна оголосила імена трьох Лауреаток, переможниць четвертого сезону Української Премії L’Oréal-UNESCO «Для жінок у науці». У трійку успішних науковиць увійшла випускниця кафедри хімії Ірина Сулим.

Професорсько-викладацький склад кафедри хімії щиро вітає Ірину Ярославівну з отримання престижної премії L’ORÉAL-UNESCO «Для жінок у науці». Бажаємо Вам гармонії в душі та спокою у серці, сімейного благополуччя і міцного здоров’я. Нехай у всіх планах і починаннях Вас супроводжують яскравий успіх і творчі перемоги, робота приносить тільки задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття та звершення.

Для довідки

Сулим Ірина Ярославівна – випускниця кафедри хімії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (2003 р.). В 2007 році успішно захистила кандидатську дисертацію та отримала науковий ступінь кандидатки хімічних наук. З 2006 року працює в лабораторії “Оксидних нанокомпозитів” Інституту хімії поверхні ім. О.О. Чуйка НАН України на посаді старшого наукового співробітника лабораторії. За високі успіхи в роботі неодноразово була лауреаткою Стипендії Президії Національної академії наук України для молодих вчених, а також Стипендії Президента України для молодих вчених.