Пленарне засідання секції природничих наук за підсумками наукової роботи у 2021 році

Сьогодні, 6 квітня 2022 р. відбулося дистанційне пленарне засідання секції природничих наук у рамках проведення Звітної наукової конференції університету за 2021 рік за участю викладачів, докторантів і аспірантів Факультету природничих наук. Загальна кількість учасників відео-конференції досягла близько 90 осіб.

Незважаючи на роботу у режимі карантинних обмежень, 2021 рік був для науковців Факультету природничих наук періодом активного обміну науковим досвідом і знаннями.

Вітальним словом наукову конференцію відкрив – декан факультету Случик Віктор Миколайович.  З пленарною доповіддю виступив кандидат біологічних наук, асистент кафедри біохімії та біотехнології Швадчак Володимир Васильович, презентувавши свої наукові здобутки на тему:  “Помилки згортання протеїнів і хвороба Паркінсона”.

Учасники онлайн-конференції в ході обговорення доповіді відзначили актуальність  тематики та результатів проведеного дослідження.

Загалом чисельні напрацювання науковців факультету в 2021 році, конструктивні дискусії в рамках конференції та підтримка нових ідей є стійким фундаментом для плідної роботи, нових досліджень та відкриттів, над якими наші вчені працюватимуть у 2022 році!