Відбулося засідання кафедри хімії

3 травня 2022 року завідувачем кафедри хімії, д.х.н., проф. Миронюком І.Ф. було проведено планове засідання в режимі онлайн. Для дистанційного спілкування було обрано платформу для проведення відеоконференцій Zoom.

Відповідно до порядку денного на розгляд кафедри виносилися питання про заміщення вакантних посад доцентів кафедри хімії, затвердження рецензентів та календарного плану дипломних робіт.

Слухали: звіти про навчально-методичну, виховну, наукову та організаційну роботу претендентів на заміщення вакантних посад доцентів кафедри хімії; завідувача кафедри хімії, д.х.н., проф. Миронюка Івана Федоровича про затвердження рецензентів та календарного плану дипломних робіт.

Ухвалили: затвердити звіти про навчально-методичну, виховну, наукову та організаційну роботу к.т.н., доц. Федорченко Софії Володимирівни і к.х.н., доц. Татарчук Тетяни Романівни за період 2018-2022 р.р. На підставі результатів голосування рекомендувати к.т.н., доц. Федорченко Софію Володимирівну і к.х.н., доц. Татарчук Тетяну Романівну до участі у конкурсі на заміщення вакантних посад доцентів кафедри хімії. Затвердити рецензентів та календарний план дипломних робіт.