Попередній захист дисертаційної роботи аспірантки 4-го року навчання спеціальності 102 Хімія

19 березня 2021 року відбувся попередній захист дисертаційної роботи аспірантки 4-го року навчання спеціальності 102 Хімія Лясковської Марії Романівни на тему «Вплив поверхневого модифікування та катіонного заміщення на властивості гібридних нанокомпозитів на основі шпінельних феритів» (науковий керівник – к.х.н., доцент Татарчук Тетяна Романівна).

Попередній захист відбувся у онлайн-форматі на розширеному засіданні міжкафедрального наукового семінару кафедри хімії, кафедри матеріалознавства і новітніх технологій та навчально-наукового центру хімічного матеріалознавства та нанотехнологій ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

Присутні відзначили актуальність теми дисертаційної роботи, її наукове і практичне значення, високий науково-методичний рівень виконаного дослідження та вагомість отриманих результатів. Науковий керівник дисертаційного дослідження Татарчук Т.Р. охарактеризувала здобувачку з позитивної сторони та рекомендувала дисертацію до подання у спеціалізовану вчену раду для прилюдного захисту. Марія продемонструвала високий рівень підготовки і отримала схвальні відгуки членів семінару. Результати наукового дослідження аспірантки викладені у 13-ти публікаціях, з них – 3 статті у міжнародних журналах, що індексуються у наукометричній базі SCOPUS.

Щиро вітаємо аспірантку та її наукового керівника й бажаємо успішного захисту!