Відбулося планове онлайн-засідання кафедри хімії

В нинішніх умовах, ми оперативно переводимо нашу роботу у віртуальний простір. Реалії сьогодення диктують науково-педагогічним працівникам закладів вищої освіти вимоги до самовдосконалення у сфері інформаційного простору.

Так, 19 січня 2022 року завідувачем кафедри хімії, д.х.н., проф. Миронюком І.Ф. було проведено планове засідання в режимі онлайн. Для дистанційного спілкування було обрано платформу для проведення відеоконференцій Zoom.

На засіданні кафедри хімії було заслухано звіти здобувачів ступеня доктора філософії: Савки Христини за темою дисертаційної роботи «Морфологія та адсорбційні властивості TiO2 допованого рідкоземельними  елементами» (науковий керівник – д.х.н., проф. Миронюк І.Ф.), Андрусишин Юлії за темою дисертаційної роботи «Синтез та властивості графену та оксиду графену» (науковий керівник – д.т.н., проф. Сіренко Г.О.), Комашко Оксани за темою дисертаційної роботи «Розробка екструзійної ХМA-технології антифрикційних полімерних композитів» (науковий керівник – д.т.н., проф. Сіренко Г.О.), Шмальцер Наталії за темою дисертаційної роботи «Створення нових мастильних композитних матеріалів на основі рослинних олій для надвисокого тиску металевого динамічного контакту» (науковий керівник – д.т.н., проф. Сіренко Г.О.), Данилюка Назарія за темою дисертаційної роботи «Синтез та дослідження нанорозмірних титаноксидних фотокаталізаторів для деструкції органічних токсикантів у присутності пероксиду водню» (науковий керівник – к.х.н., доц. Татарчук Т.Р.).

Кожен із доповідачів проінформував співробітників кафедри щодо виконаних досліджень, доповів про стан готовності розділів дисертації, озвучив  кількість публікацій у фахових виданнях і збірниках тез доповідей міжнародних конференцій, що індексуються міжнародними науково-метричними базами даних.

Заслухано висновки наукових керівників. Індивідуальний план всіх аспірантів кафедри визнано виконаним у повному обсязі, що було затверджено відкритим голосуванням науково-педагогічних працівників кафедри.

Як завжди, засідання кафедри було цікавим, плідним та конструктивним!