Відбулося засідання кафедри хімії

19 квітня 2022 року завідувачем кафедри хімії, д.х.н., проф. Миронюком І.Ф. було проведено планове засідання  кафедри хімії в режимі онлайн. Для дистанційного спілкування було обрано платформу для проведення відеоконференцій Zoom. На засіданні були присутні студенти ІІІ–IV курсів (Гивель Соломія, Данилюк Дмитро, Могаммад Тагір, Рега Анна, Хантя Вікторія, Цінурчин Володимир).

Відповідно до порядку денного на розгляд кафедри виносилося питання про оновлення освітньої програми «Хімія» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 102 Хімія.

Слухали: гаранта освітньої програми, д.х.н., проф. Шийчука О.В. про внесення змін в освітньо-професійну програму «Хімія». Виступили: д.х.н., проф. Миронюк І.Ф., д.т.н, проф. Курта С.А., к.т.н., доц. Хацевич О.М., к.х.н., доц. Татарчук Т.Р., к.т.н., доц. Федорченко С.В.

Ухвалили: затвердити для освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 102 Хімія зміни запропоновані гарантом та викладачами кафедри хімії; врахувати зауваження та пропозиції експертної групи НАЗЯВО, а також студентів кафедри хімії, що навчаються за освітньо-професійною програмою першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 102 Хімія.