Вітаємо із закінченням магістратури!

18 січня 2023 року в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності 102 Хімія.

Дорогі наші випускники, професорсько-викладацький склад кафедри хімії щиро вітає вас зі значною подією у житті – отриманням диплома магістра. Бажаємо вам подальших професійних успіхів. Нехай у всіх починаннях вас супроводжує розуміння і підтримка з боку колег і однодумців, а непроста робота приносить задоволення і творчі перемоги.

Ви навчалися в непростий час війни. Без сумніву, ваше життя було порушене. Без сумніву, це був додатковий стрес. Без сумніву, була невизначеність. Незважаючи на ці виклики, а можливо й завдяки їм, ви стали сильнішими, виявивши в собі винахідливість і рішучість, про які навіть не підозрювали. Ми знаємо, як наполегливо ви працювали протягом усього часу навчання в Прикарпатському національному університеті і ми пишаємося вами та вашими досягненнями. Вірте в себе так само, як ми віримо в вас, не зупиняйтеся на досягнутому! Адже саме вам випало працювати в часи змін заради і після перемоги. Це не тільки велика відповідальність, а й широкі можливості для молодих і активних спеціалістів. Пам’ятайте, що ви завжди можете звернутися до нас за порадою.

Ми з вами не прощаємося, з нетерпінням чекаємо вас на навчання в аспірантурі! Нагадуємо, що з умовами вступу в аспірантуру, графіком іспитів і програмовими вимогами ви можете ознайомитися на сайті Приймальної комісії.

Бажаємо вам успішного вступу до аспірантури та чудового відпочинку перед новим стартом! Щасти вам!

Авторка посту: провідна фахівчиня навчально-наукової лабораторії кафедри хімії