силабуси 2024

Обов’язкові компоненти ОП

ОК1      Методологія та організація наукових досліджень

ОК2       Токсикологія харчових продуктів

ОК3       Хімія вітамінів і харчових добавок

ОК4     Математичне моделювання та аналіз експерименту

ОК5       Аналіз ґрунту і води

ОК6       Моніторинг хімічних параметрів атмосфери

ОК7       Аналітична хімія харчових продуктів

ОК8       Практикум спектрофотометричного аналізу

ОК9     Прикладні аспекти електрохімії

ОК10    Ргосеssеs оf Оrgаnіс Sуnthеsіs

ОК11     Виробнича практика

ОК12     Науково-дослідна практика

ОК21     Атестація

Вибіркові компоненти ОП

Хімія і технологія переробки апіпродуктів

Емульгатори у харчовій промисловості

Адсорбенти та адсорбційні процеси

Хімічне матеріалознавство і нанотехнології

Молекулярні механізми здорового харчування

Біотехнології харчових продуктів

Термокаталітичні процеси в органічному синтезі

Хімія і технологія хлорорганічних сполук і полімерів

Хімія спецій і прянощів

Процеси і апарати органічного синтезу

Хімія і технологія біоетанолу і біодизеля

Хімія і технологія природніх вуглеводнів

Аналіз фармацевтичних препаратів

Аналіз косметичних засобів

Аналіз полімерів

Смарт-фотометричні методики аналізу води

ІЧ-спектроскопія в аналізі харчових продуктів

Хімія і технологія поверхнево-активних речовин

Галургія