Обов’язкові компоненти ОП
ОК1 Методологія та організація наукових досліджень
ОК2 Токсикологія харчових продуктів
ОК3 Хімія вітамінів і харчових добавок
ОК4 Математичне моделювання та аналіз експерименту
ОК5 Аналіз ґрунту і води
ОК6 Моніторинг хімічних параметрів об’єктів навколишнього середовища в контексті європейської інтеграції
ОК7 Аналітична хімія харчових продуктів
ОК8 Практикум спектрофотометричного аналізу
ОК9 Прикладні аспекти електрохімії
ОК10 Ргосеssеs оf Оrgаnіс Sуnthеsіs
ОК12 Науково-дослідна практика
ОК21 Атестація
Вибіркові компоненти ОП
Хімія і технологія переробки апіпродуктів
Емульгатори у харчовій промисловості
Біотехнології харчових продуктів
Термокаталітичні процеси в органічному синтезі
Хімія і технологія хлорорганічних сполук і полімерів
Процеси і апарати органічного синтезу
Хімія і технологія біоетанолу і біодизеля
Хімія і технологія природніх вуглеводнів
Аналіз фармацевтичних препаратів
Аналіз косметичних засобів
Аналіз полімерів
Смарт-фотометричні методики аналізу води
ІЧ-спектроскопія харчових продуктів
Хімія і технологія поверхнево-активних речовин