Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із хімії

8 грудня 2023 року о 15.00 відбудеться І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із хімії. Учасники конкурсу повинні представити
результати власної наукової роботи (у вигляді презентації) перед конкурсною комісією кафедри хімії факультету природничих наук у онлайн-форматі на
платформі ZOOM. Виступ учасника конкурсу повинен тривати до 15 хвилин. Посилання на конференцію буде надіслано тим учасникам, які подадуть наукові
роботи на конкурс.

Переможці матимуть можливість взяти участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який проходитиме на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара (http://www.dnu.dp.ua/view/konkurs_robit_himiya).

З детальними умовами проведення конкурсу (зокрема, вимогами до оформлення та оцінки наукових робіт), можна ознайомитися за посиланнями:
1. Наказ «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023-2024 н.р.».
2. Додаток 1. Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей.
3. Додаток 2. Перелік галузей знань, спеціальностей (спеціалізацій), з яких проводиться другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, базових закладів вищої освіти у 2020-2023 роках.
4. Розпорядження «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023-2024 н.р.».

Запрошуємо студентів та їх наукових керівників до участі!