25 травня 2023 року в Калуському ліцеї 10 відбулась панельна дискусія “Вибір мого майбутнього” для 100 учнів та батьків 9 класів. https://www.facebook.com/kalush.liceum10/?locale=uk_UA. Математика, біологія, ХІМІЯ, географія та фізика – саме ці профільні предмети, обрали десятикласники для вивчення наступного навчального року.
По запрошенню директора ліцею №10 м. Калуша пані Федорів Т.М. я отримав таку можливіть поділився з дев’яти-класниками особливостями навчання студентів на спе-ціальності 102 Хімія в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника м. Івано-Франківськ , та розповів їм про перспективами їх працевлаштуванням. . Перед випускники виступили представники Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, які розповіли про професії, що користуються зараз найбільшим попитом.
Директор ліцею розповіла про можливості вивчення та впровадження профільної освіти в ліцеї, зазначивши, що обираючи предметний профіль, – учні обирають власний поступ як у навчанні, так і в житті.
До активної дискусії також долучились вчителі, учні та їх батьки.
Очевидно коли ЗНАЄШ , що тобі ТРЕБА, тоді МОЖЕШ здійснити те що ти БАЖАЄШ в житті!