Обов’язкові компоненти ОП
ОК1 Методологія та організація наукових досліджень
ОК2 Токсикологія харчових продуктів
ОК3 Хімія вітамінів і харчових добавок
ОК4 Математичне моделювання та аналіз експерименту
ОК6 Моніторинг хімічних параметрів атмосфери
ОК7 Аналітична хімія харчових продуктів
ОК8 Практикум спектрофотометричного аналізу
ОК9 Прикладні аспекти електрохімії
ОК10 Ргосеssеs оf Оrgаnіс Sуnthеsіs
ОК12 Науково-дослідна практика
Вибіркові компоненти ОП
Хімія і технологія переробки апіпродуктів
Емульгатори у харчовій промисловості
Адсорбенти та адсорбційні процеси
Хімічне матеріалознавство і нанотехнології
Молекулярні механізми здорового харчування
Біотехнології харчових продуктів
Термокаталітичні процеси в органічному синтезі
Хімія і технологія хлорорганічних сполук і полімерів
Процеси і апарати органічного синтезу
Хімія і технологія біоетанолу і біодизеля
Хімія і технологія природніх вуглеводнів
Аналіз фармацевтичних препаратів
Смарт-фотометричні методики аналізу води
ІЧ-спектроскопія в аналізі харчових продуктів
Хімія і технологія поверхнево-активних речовин
Моніторинг хімічних параметрів об’єктів навколишнього середовища в контексті європейської інтеграції
Моніторинг об’єктів навколишнього середовища в контексті європейської інтеграції